Seksitarina: Naapurin tytärtä lohduttamassa

Neljä kuukautta sitten uudet naapurini muuttivat tänne. Olin tottunut siihen, että naapuritalo oli tyhjä, koska edelliset asukkaat olivat muuttaneet pois muutama kuukausi aikaisemmin, mikä ei ollut suuri menetys, koska en koskaan päässyt heidän kanssaan. Se perhe näytti luulevan, että olin syyllinen siihen, että vaimoni jätti minut, vaikka kaikki muut tiesivät, että se oli vaimoni, jolla oli suhde ja joka oli jättänyt minut. Joten oli hyvä, että minulla oli tyhjä talo vieressäni, mutta vielä parempi, kun uudet naapurit muuttivat sisään.

Menin tapaamaan Johnia ja Debbie Russellia, kun he saapuivat ensimmäisen kerran, ja näyttimme tulevan hyvin toimeen, vaikka se ei ollut liikaa yllätys, koska he ovat 40-vuotiaita, mikä on suunnilleen saman ikäinen kuin minä. John oli ilmeisesti viettänyt liikaa aikaa oluen juomiseen ja liian vähän aikaa liikuntaan (toisin kuin minä), koska hänellä oli huomattava paunch. Debbie oli kuitenkin edelleen melkoinen katsoja ja sen on täytynyt olla melkoinen saalis Johnille. Hän näytti paljon nuoremmalta kuin hänen todellinen 43, hänellä oli ihana lithe-hahmo ja hänen pehmeät vaaleat hiuksensa olivat kuluneet pitkään olkapäilleen.

Johnin ja Debbien tytär kiinnitti kuitenkin suurimman osan huomiostani, kun hän saapui seuraavana päivänä heidän muutettuaan. Cindy oli vain pari kuukautta yli 18-vuotissyntymäpäivänsä ja oli uskomattoman seksikäs mutta viattoman näköinen tyttö. Hän oli blondi kuin äitinsä ja käytti ihanan kevyitä ja lyhyitä hameita, jotka osoittivat hänen pitkät sileät jalkansa. Cindy oli todella kaunis äitinsä sinisten silmien kanssa ja hänen tiukat yläosansa osoittivat selvästi, että hänellä oli nuoret ja kiinteät rinnat.

Russellien muutto viereeni oli hyvä, ja vaikka oli hauskaa katsella sekä Debbien että Cindyn tulevan ja menevän, en aikonut olla suhteessa kumpaankaan heistä huolimatta siitä, että vaimoni jätti minut yli vuosi sitten. He tekivät kuitenkin hyviä unia. Joten en oikeastaan odottanut, että minulla olisi muuta kuin naapurisuhde heidän kanssaan. Tiedät, millaista on huolehtia talosta, kun he ovat lomalla, ottaa roska-astiat pois, kun he unohtavat, ja ottaa pakettien toimitus, jos he ovat poissa.

Tämä kaikki muuttui kolme kuukautta Russellien muuton jälkeen.

Kello oli noin 20.00 ja olin juuri viimeistelemässä joitain töitä, jotka olin tuonut kotiin, kun ovikelloni soi. Kun avasin oveni, yllätyin nähdessäni Cindyn seisovan siellä, ja hän oli selvästi järkyttynyt. Hänen silmänsä olivat punaiset ja hieman turvonneet ja hän näytti hengästyneeltä. Tämä oli kuitenkin täysin ristiriidassa muun hänen ilmeensä kanssa: Hän oli pukeutunut olemaan ilmeisen seksikäs. Hänen pitkät vaaleat hiuksensa putoilivat hänen päästään aivan olkapäiden alapuolelle ja hänellä oli tiukka pusero, jossa kaksi ylintä painiketta oli auki, paljastaen hänen runsaan pilkkomisensa ja valkoisen pitsiliivien vihjeen. Hänen hameensa oli yksi hänen suosikki lyhyistä virtaavista hameistaan, jotka pysähtyivät muutaman tuuman polvien yläpuolelle. Hänen jalkansa olivat paljaat ja hänellä oli kalliin näköiset valkoiset korkokengät.

Tajusin, että tuijotin liian kauan ja katsoin ylös ja alas hänen seksikästä vartaloaan, mutta hän ei näyttänyt huomaavan. Cindy vain seisoi siinä näyttäen järkyttyneeltä.

”Hei Cindy, mitä kuuluu?” Kysyin ei kovin omaperäistä linjaa. ”Haluaisitko tulla sisään?”

»Kyllä, pyydän, herra Matthews», vastasi hän nopeasti, »Olen lukittuna ulos talostani. Äiti ja isä ovat ulkona vasta myöhemmin, eikä minulla ole avaintani.”

Elelin, että hän tulisi taloon ja johdatin hänet keittiöön, jossa pidän myös puista ruokapöytää ja tuoleja, joita käytän syödessäni yksin. Työpaperini levitettiin pöydälle, joten työnsin ne nopeasti kasaan ja heitin ne sivulle.

”Haen sinulle drinkin Cindy, ja istu alas.”

”Kiitos, herra Matthews, tarvitsen todella drinkin. Saanko kahvia?”

Hän näytti rauhoittuvan hieman nyt, vaikka tunsin oloni hieman hankalaksi ilmeisesti seksikkään nuoren tytön kanssa talossani. Varsinkin, koska hän oli tajunnut niin monissa unelmissani ja fantasioissani.

Käännyin ympäri ja aloin keittää kahvia Cindylle yrittäessäni selvittää, mikä häntä vaivaa tänä iltana. ”Miksi sinulla ei ole avaintasi, Cindy?”

”En aikonut tulla kotiin näin aikaisin, koska olin mennyt juhliin ja vanhempani hakivat minut vasta yhdeltätoista. Mutta minun oli lähdettävä aikaisin.”

”Miksi sinun piti lähteä?” Kysyin häneltä.

”Poikaystäväongelma. Se on vain …” Ja hän jätti tuomionsa roikkumaan ilmaan.

Tapa, jolla hän sanoi, ehdotti minulle, että hän halusi jonkun puhumaan, ja vaikka en todellakaan halunnut puhua hänen poikaystävästään, ajattelin, että minun pitäisi ainakin auttaa naapurini tytärtä.

”Tässä on kahvisi Cindy, ja oletko kertonut vanhemmillesi, että lähdit juhlista aikaisin?”

”Ei, ei vielä.” Hän tarttui kahvimukiin ja kuppi kätensä sen ympärille lämmittäen niitä. Huomasin, että hän oli maalannut kyntensä kirkkaan punaisiksi.

”Soitan heille ja kerron, että olet täällä. Sitten he voivat palata myöhemmin ja hakea sinut.”

Menin käytävään ja löysin Johnin matkapuhelinnumeron ja soitin hänelle. Selitin, mitä oli tapahtunut, enkä tiennyt, miksi Cindy oli lähtenyt aikaisin, mutta että voisin huolehtia Cindystä, kunnes he tulevat kotiin myöhemmin. John oli tyytyväinen siihen, koska he olivat menneet syömään joillekin ystäville ja kuulostaa siltä, että John käytti tilaisuutta juoda paljon jonkun toisen olutta.

Palasin keittiöön, jossa Cindy vielä istui, siemaillen hitaasti kahviaan. Hän tuki minua, joten pysähdyin hetkeksi katsomaan häntä. Hän oli hieman taipunut eteenpäin pöydälleni pitkillä, kimaltelevilla vaaleilla hiuksillaan, jotka putoilivat hänen päästään. Hymyilin, kun yksi unelmistani ponnahti takaisin päähäni ja tunsin kullini turvotuksen, mutta sitten muistin, että tämä oli todellista ja minun on parasta auttaa häntä.

”Puhuin isäsi kanssa, ja he palaavat heti yhdentoista jälkeen. Sanoin, että pärjäät täällä siihen asti. Toivottavasti et pahastu.”

Hän kääntyi ympäri, kun kävelin huoneen poikki ja nojasin keittiön tiskiä vasten, kohti häntä. ”Toki, kiitos, herra Matthews.”

”Sanoit jotain poikaystäväongelmista. Haluatko puhua siitä?” Kysyin, toivoen, että hän kieltäytyisi ja voisimme mennä katsomaan televisiota tai jotain.

Hän näytti hetken huomaavaiselta pitäen valkoista kahvimukia lähellä pehmeitä punaisia huuliaan, ja sitten huomasin pienen kyyneleen muodostuvan hänen upeiden silmiensä nurkkaan. Hän katsoi minua.

”Voinko puhua kanssanne, herra Matthews? En vain voi puhua vanhemmilleni, se on liian noloa. Ethän kerro heille?”

Hänen silmänsä kimaltelivat, kun ne täyttyivät kyynelistä, ja siellä oli pieni nyyhky, kun hän näytti vetoavan minuun.

”Cindy, totta kai voit puhua minulle. Teen voitavani, mutta siitä on kauan, kun viimeksi olin treffeillä.” Nauroin ja yritin keventää tunnelmaa. Tiesin, että kyse olisi rakkaudesta tai ihastuksesta, jotka eivät ole suosikkiaiheitani.

”Mike, poikaystäväni, yritti koskettaa minua tänään. Hän työnsi kätensä rintaliiveihini ja kosketti rintojani, jopa nännejäni. Mutta en halua sitä, se ei tuntunut oikealta.”

Nyt olin kiinnostunut ja ajattelin ”onnekas Mike, että sai tunteen”, mutta ääneen sanoin ”Miksi luulet, että se ei tuntunut oikealta?”

”No, näet herra Matthewsin…” Hän pysähtyi ja näin, että hänen poskensa muuttuivat punaisiksi. Hän punastui.

Hän aloitti taas ja käänsi silmänsä: ”No, näet, etten ole neitsyt. Harrastin seksiä kerran noin vuosi sitten, mutta se oli kauheaa. Poika oli kamala. Se sattui, ja tunsin itseni niin halvaksi jälkeenpäin. Vihasin sitä. Enkä halua tehdä sitä uudestaan, en halua toisen pojan tekevän sitä minulle.”

Hän nyyhkytti puhuessaan, hänen päänsä kumartui ja ilmeisesti järkyttyi ensimmäisen kerran muistosta.

Siirryin tiskiltä pöydälle ja vedin tuolin Cindyä vastapäätä ja istuin hitaasti, kun yritin miettiä, mitä minun pitäisi sanoa.

”Cindy, olen pahoillani, että sinulla oli huono kokemus. Mutta seksin ei tarvitse olla sellaista. Sen ei pitäisi satuttaa, sen pitäisi olla miellyttävää, ihanaa ja jännittävää. Kuulostaa siltä, että sinulla oli huono ensimmäinen kerta. Älä huoli, se ei aina ole niin.”

Cindy katsoi minua ja harjasi kyyneleet pehmeistä punaisista poskistaan. Halusin pidellä häntä, mutta en halunnut pelotella häntä. Hän sanoi: ”Mutta ystäväni sanovat, että kaikki pojat ovat sellaisia.”

”Se johtuu vain siitä, että he ovat poikia, eikä heillä ole kokemusta tietää, mitä tarvitaan varmistamaan, että tyttö nauttii seksistä. He oppivat ja sinä nautit siitä myöhemmin.”

”Osaatko tehdä siitä nautinnollisen?” hän kysyi yhtäkkiä.

Hyppäsin hänen kysymykseensä, kaikenlaisia fantasioita, jotka kävivät mielessäni, kun mietin, mitä hän tarkoitti.

Hänen on täytynyt nähdä järkytykseni, koska hän lisäsi: ”Anteeksi, herra Matthews, en vain halua ajatella, että se ei koskaan tunnu hyvältä, että pelkään aina miehen kosketusta. En tarkoittanut kysymykselläni mitään.”

Pysähdyin, kun luulin. Katsoin melko nuorta Cindyä istumassa pöydän toisella puolella minua, hänen runsaat rintansa työntyivät silkkipuseroaan vasten ja silmäni vedettiin hänen pilkkomisensa pehmeään ihoon. En aikonut antaa tämän tilaisuuden mennä hukkaan. Hän saattaa olla väsynyt, surullinen ja haavoittuvainen, mutta se tarkoitti vain, että nyt oli aika vietellä tämä ihana tyttö. Kullini hämmentyi ajatuksesta ottaa Cindy, mutta tiesin, että minun oli saatava tämä oikein, koska en halunnut naapureideni olevan vihaisia minulle. Saan hänet pitämään sen salassa ja joka tapauksessa, jos minun pitäisi naida tätä upeaa, vaaleaa 18-vuotiasta, se olisi ongelmien arvoinen myöhemmin.

Nousin ylös ja liikutin pari askelta pöydän ympäri, seisoin Cindyn vieressä ja katsoin häntä alas. Minulla oli hyvä näkymä hänen seksikkääseen pilkkomiseensa, kun sanoin ”Pojat vain ottavat sen liian nopeasti ja kaikki, mitä he ovat kiinnostuneita, on päästä tytön pikkuhousuihin. Mutta miehet osaavat rentouttaa tytön ilman, että se johtaa mihinkään. Minä näytän sinulle?”

Lopetin lauseeni kysymyksenä nähdäkseni, epäröikö hän, mutta hän ei sanonut mitään, vain kuppi juomansa käsiinsä ja jatkoi sen tutkimista. Liikuin hänen takanaan ja silitin varovasti hänen olkapäitään hieroen hänen jännittyneitä lihaksiaan.

En saanut aluksi paljon vastausta ja tunsin, että hän piti hartioitaan tiukasti eikä rentoutunut ollenkaan. Hitaasti tunsin kuitenkin, että hänen hartiansa alkoivat liikkua ja rentoutua, ja sitten kuulin napsautuksen, kun hän asetti kuppinsa pöydälle hänen edessään. Kun hieroin hänen hartioitaan, taivutin ja vedin hänen silkkiset vaaleat hiuksensa takaisin pehmeästä kaulastaan ennen kuin asetin huuleni hänen ihanaa makeaa makuista ihoaan vasten. Kuulin hänen pehmeän voihkintansa, kun suutelin häntä ja tunsin äkillisen pudotuksen hänen olkapäissään, kun hän rentoutui.

Vietin muutaman minuutin suutelemalla hänen kaulaansa ja nuuskimalla hänen korviaan, koko ajan kuulin hänen hengityksensä hidastuvan, kun hän rentoutui ministraatioideni alla. Nyt kun hän oli rento, aioin kiihottaa häntä.

Pikkuhiljaa aloin hieroa alas hänen eteensä, jäljittäen hänen rintaliiviensä ääriviivat hänen yläosansa alle ja tunsin hänen ruumiinsa alkavan vapista. Pidätin hengitystäni ja pysähtymättä avasin taitavasti hänen puseronsa napin, ja sitten seuraavan. Cindy ei estänyt minua. Jatkaen alas avasin kaikki jäljellä olevat napit hänen silkkipuserossaan ja palasin silitelemään hänen pehmeää ja herkkää ihoaan.

Ajelin käteni hänen tissiensä yli ja tunsin hänen jäykät nänninsä valkoisen pitsiliivinsä ohuen materiaalin läpi. Hänen hengityksensä alkoi nopeutua, kun kosketin hänen tissejään ja arvasin, että hän piti heidän koskettamisestaan ja odotti, mitä tapahtuisi juuri sellaisena kuin olin.

Kun otin riskin, käänsin tuolia, jossa hän istui, niin että hän ei enää ollut pöydän edessä ja seisoin hänen edessään. Hän vältti silmänsä ja katsoi alas kuin hän ei olisi vieläkään varma siitä, mitä oli tekeillä. Katsoin alas hänen kaunista vartaloaan ja näin hänet hänen pilkkoutumisensa pehmeän ihon ja pitsiliivien peittämät nuoret tissit.

Kumartuessani otin yhden hänen tisseistään suuhuni ja imi pitsimateriaalin läpi samalla kun heilutin kieltäni varovasti hänen nänninsä yli. Kuulin matalan voihkinnan, kun suuni kosketti häntä ensimmäisen kerran ja tiesin pääseväni jonnekin. Rohkaistuneena vietin jonkin aikaa suutelemalla, hellimällä, imemällä ja nuolemalla hänen tissiään, ja hän vastasi valittamalla ja vapisemalla, kun hän istui keittiössäni.

Rohkaistuneena kurotin ympäri ja avasin hänen rintaliivinsä, vetämällä kupit alas paljastaakseni hänen nuoret tissit. Ja kuinka ihania tissit he olivat; pehmeä, sileä ja pert, kun he seisoivat siellä ilman rintaliivien tukea. Palasin innokkaasti imemään ja nuolemaan, ja hän valitti kovemmin suun ja kieleni kosketuksesta paljailla nuorilla tisseillään.

Kosketin ja suutelin edelleen hänen tissejään, lepäsin itseni alas, joten polvistuin ja liikuin varovasti hänen jalkojensa välillä pakottaen varovasti hänen jalkansa erilleen, kun muutin lähemmäksi, jotta hän ei huomannut jännityksessään. En voinut vastustaa koskettamasta hänen pitkiä seksikkäitä jalkojaan ja liu’uin pehmeästi käteni hänen jalkojensa ulkopuolelle ja sitten sisäpuolelle. Hänen ruumiinsa vapisi, kun kosketin hänen jalkojaan ja hän siirtyi alitajuisesti eteenpäin tuolissa, hänen ruumiinsa näytti olevan innokas pääsemään lähemmäksi minua.

Sujautin käteni ylös, hänen minihameensa alle ja silitin korkeammalle hänen pehmeiden reisiensä sisäpuolelle. Oma sydämeni jyskytti nopeammin nyt, kun olin pääsemässä lähemmäksi palkintoani. Hänellä oli samanlaiset valkoiset pitsihousut ja vedin sormeni hänen pillunsa yli ohuen kankaan yli. Tunsin, että hän levitti vapaaehtoisesti jalkansa leveämmiksi ja hän liikkui kättäni vasten nyt, kun hän oli niin kiihottunut huomiostani tissiinsä.

Työnsin ja hieroin hänen pillun sisäänkäynnin ympärille, hänen pitsihousunsa kastuivat, kun painoin ne hänen rakoonsa. Hän valitti taas, hänen perseensä siirtyi tuoliin, kun hän yritti saada enemmän kosketustani. Siirsin hänen pikkuhousunsa toiselle puolelle avatakseni hänen pillunsa käsiini. Nyt silitin hänen paljaita pillua käsilläni ja yllätyin huomatessani, että hän oli ajeltu ja sileä. Hänen valituksensa olivat äänekkäämpiä ja hieroin ylös ja alas hänen pilluaan levittämällä mehujaan, jotka antoivat hänen jännityksensä.

Taivuttamalla toin pääni lähelle hänen pilluaan ja hengitin syvään hengittäen nuoren pillun herkullista tuoksua. Muutin vielä lähemmäksi ja nuolin hänen pilluaan, ja hän maistui upealta. Löytäessäni hänen klitoriksensa huomasin, että se oli täynnä, ja nuolin sen ympärille ennen kuin imi sitä varovasti. Minun kosketuksellani hän antoi yelpin, ja sitten hidas voihkinta ja hänen lonkkansa taipuivat, kun hän liikkui kieltäni vasten.

Siirsin sormen hänen pillun sisäänkäynnilleen ja jäljitin sen ympärille, kun imi hänen herkkää klitoristaan. Työnsin sormeani eteenpäin, halkaisin hänen pilluhuulensa ja helpotin hänen sisällään, ensimmäiseen rystyseen ja sitten toiseen. Kuulin haavan hänen kauniista huulistaan, kun hän tunsi sormeni tunkeutuvan tiukkaan pilluun, mutta hän ei siirtynyt pois.

Hänen haavansa nopeutuivat, kun aloin hieroa hänen pillunsa sisäpuolta, sormeni liukui hänen g-pisteensä yli lempeässä rytmissä. Sitten aloin naida hänen nuorta tiukkaa pillua sormellani, työntäen sormeni sisään ja ulos hänestä ajoissa nuolemaan hänen klitoristaan. Hänen pillunsa oli kiinnitetty sormeni ympärille, mutta onnistuin liukastumaan toiseen sormeen ja jatkoin vittua, kun hän voihki ja valitti yläpuolellani.

Hänen perseensä liikkui tuolissa, työntäen eteenpäin, innokkaana tuntemaan sormeni syvällä pillunsa sisällä. Sormeni olivat hänen makeiden mehujensa peitossa ja tunsin, että hän oli lähellä cummingia. Jatkoin hänen klitoriksensa säännöllistä rytmiä ja nain häntä kovemmin liu’uttamalla sormeni syvälle jokaisella työntövoimalla.

Yhtäkkiä tunsin hänen pillua kiinnikkeensä vielä tiukemmin sormieni ympärillä ja sitten hänen pillunsa alkoi pulssia heidän ympärillään. Kuulin hänen huutavan ”Voi luoja, kyllä” ja hän huusi, kun jatkoin hänen klitoriksensa nuolemista.

Hänen orgasminsa näytti kestävän minuutteja, kun hän kiemurteli minua vastaan pakottaen sormeni syvemmälle, kunnes hän vähitellen kaatui takaisin tuolilleen ja rentoutui.

Nostin sormeni hänen pillustaan ja suoristin selkäni, katsoen häntä ylös. Näin tyytyväisen ilmeen hänen kauniilla kasvoillaan ja hänen silmänsä olivat puoliksi kiinni puoliksi hymyillen punaisilla huulillaan.

Cindy avasi upeat silmänsä ja katsoi minua: ”Minä … Minä… en koskaan tiennyt, että se voisi olla sellaista”, hän huokaisi.

Virnuilin hänelle: ”Ja se on vasta alkua.”

Hän avasi silmänsä leveämmin miettien, mitä tapahtuisi, mutta hän ei muuttanut pois tai käskenyt minua lopettamaan.

Cindy oli edelleen lyyhistynyt takaisin keittiön tuoliin puseronsa kaatuneena auki paljastaen hänen paljastamattomat tissit. Hän hengitti edelleen voimakkaasti äskettäisestä huipennuksestaan ja katselin, kun hänen nuoret tissit nousivat ja putosivat, kun hän hengitti sisään ja ulos.

Hänen lyhyt hameensa oli pudonnut takaisin alas, kun muutin takaisin hänestä, joten hänen sileä pillunsa oli piilotettu näkymästäni, mutta pystyin silti haistamaan hänen sukupuolensa makean aromin. Tyytyväinen ilme hänen kauniilla kasvoillaan oli muuttumassa ja näytti siltä, että hän oli innokas jatkamaan koulutustaan, eikä minulle ollut yllätys, että kukko kovettui jälleen nyrkkeilijöissäni.

Nousin seisomaan ja kurotin, ja pitäen hänen pieniä käsiään käsissäni vedin hänet jaloilleen. Hänen otsansa paheksui hänen blondinsa alla ja huomasin, että hän oli hämmentynyt siitä, mitä seuraavaksi tapahtuisi. Istuin nopeasti tuoliin, jonka hän oli poistunut, ja hän kääntyi minua kohti.

”Mitä me teemme, herra Matthews?” Cindy kysyi, yhä ymmällään.

”Polvistu Cindylle”, käskin, ”on sinun vuorosi auttaa minua.”

Näin Cindyn kauniit kasvot muuttuvan paheksunnasta äkilliseksi yllätykseksi, kun hän tajusi, mitä tapahtuisi.

”En ole koskenut mieheen suullani aiemmin, herra Matthews.”

”Polvistu Cindylle, se tulee luonnostaan.” Vakuutin hänelle, että kukko kovettuu vielä enemmän ajatuksesta olla ensimmäinen, jolla on kukko hänen nuoressa suussaan.

Ohjasin hänet alas, joten hän polvistui jalkojeni väliin jalkoihini. Cindy katsoi minua, hänen vaaleat hiuksensa kehystävät hänen kauniita nuoria kasvojaan, kun hän pysähtyi miettimään, mitä tehdä seuraavaksi. Ottaen johtoaseman avasin vyöni ja avasin housuni ja kurotin sisään ja vedin ulos melkein pystyssä olevan kullini.

Pidin kulliani siellä, ja Cindy katsoi alas tuijottaen pituuttani. Hetken mietin, nousisiko hän ylös ja lähtisi, mutta sitten katsoin upean näyn. Cindyn kasvot muuttuivat järkytyksestä himon kuvaksi. Hänen silmänsä syttyivät ja hän kukkaroi huulensa, juoksi kielensä punaisten huuliensa ympärille, kun hän tuijotti kulliani. Vastineeksi kulli nyki vastauksena hänen kaipauksensa ilmeeseen ja hän hymyili kauniille hymylle.

Kurottaessaan hän kietoi pienen kauniin kätensä kovan kaluni akselin ympärille. Hänen kätensä oli niin viileä ja pehmeä kullillani ja tunsin veren pumppaavan kukkooni, kun turposin suuremmaksi hänen kosketuksessaan. Cindy alkoi pumpata kättään ylös ja alas kulliani ja olin yllättynyt siitä, kuinka tiukasti hän tarttui kulliiini, kunnes tajusin, että hän oli ilmeisesti antanut käsitöitä aiemmin, koska hän näytti niin luottavaiselta.

Kun kullini oli täysin pystyssä, kehotin Cindyä kumartumaan. Tottelemalla minua hän nojasi kullini päälle ja minulla oli upea näkymä hänen eteensä, kun hänen tissit putosivat täysin irti puserostaan. Varovasti hän suuteli kullini kärkeä ja vastineeksi se hyppäsi. Kikattamalla Cindy suuteli taas kulliani ja se hyppäsi taas. Tuntui ihanalta, kun hänen pehmeät huulensa koskettivat kovan kaluni herkkää päätä.

”Ota se suuhusi, Cindy”, kehotin häntä.

Hymyillen minulle hän veti esinahan takaisin kovasta kyrvästäni ja taipui sen päälle uudelleen. Tällä kertaa hän avasi suunsa ja liu’utti punaiset huulensa kullini päälle piirtäen sen pieneen kuumaan suuhunsa. En voinut vastustaa lantioni vääntämistä hieman, kun tunsin hänen kielensä liukuvan kullini herkän pään yli, koteloituna suuhunsa. Hän ei ehkä ole tehnyt tätä aiemmin, mutta hän oli jo luonnollinen.

Sitten hän vei kulliani edelleen suuhunsa, liu’uttamalla punaiset huulensa alas akselia, kunnes kulini pää osui hänen suuhunsa. Hitaasti hän siirtyi takaisin, hänen huulensa tiukasti ympärilläni, kun hän antoi kovan kullini ponnahtaa suustaan. Sitten hän aloitti loistavan rytmin kullilleni, kun hän nai minua suullaan, katsellen minua koko ajan seksikkäistä sinisistä silmistään, kun katselin kullini ilmestyvän ja katoavan sitten hänen nuoreen suuhunsa. Cindy alkoi varovasti pelata palloillani, kun hän imee minua ja tunsin tulvan alkavan nousta kulliini.

”Aion tulla”, sanoin hiljaa, vaikka hengitykseni nopeutui hänen suunsa ja kielensä hienolla kosketuksella kullistani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.