Liisa ja sen kaveri

”Mmmm…” Voihkin, kun laskin pääni takaisin sohvalle ja suljin silmäni, märän lipsuttelun ääni täytti korvani.

Lipsuttelu loppui, mutta pehmeä, herkkä käsi jatkoi erektioni silittämistä. ”Pidätkö siitä, kulta?” kuului pirteä, naisellinen ääni.

Katsoin alas ja hymyilin. Jos voisit täydellisesti yhdistää söpön ja seksikkään yhdeksi paketiksi, Kati olisi tulos. Hänen vaalea pisamainen ihonsa, melkein vaaleat suorat ruskeat hiukset, pieni nappimainen nenä, pitkät silmäripset ja kimaltelevat sinivihreät silmänsä sopivat hänen persoonallisuuteensa. Pirteä, rakastettava ja niin suloinen.

Lisäksi hän oli äärimmäisen seksikäs. Hänellä oli keinuva pieni sävyinen vartalo, jota hän piti tiukkana huolimatta siitä, että hän oli käynyt läpi kolme raskautta. Hän rusketteli usein, mikä sai nuo pisamat näkymään hänen käsivarsissaan ja rinnoissaan, joita niin rakastin, erottumaan.

Hän punastui viipyvästä katseestani ja painoi poskensa kyrpäni vartta vasten jota hän piteli hoikilla sormillaan, joihin hän aina kasvatti pitkiä, kauniisti hoidettuja kynsiä. Ne maalattiin tänään punaisiksi, suosikkini. ”Oletko valmis lopettamaan?” hän kysyi.

Katsoin kelloani. Minulla oli vain muutama tunti aikaa, kunnes lentoni lähti ja minun piti vielä pakata. ”Luulen, että meidän olisi parempi.”

”Toisella ajatuksella”, hän sanoi ilkikurisesti kohottaessaan kulmakarvojaan. ”Jos vain pidän sinut tällaisena, et ehkä lähde.”

Nauroin. ”Minun täytyy tuoda kotiin se palkka. Mutta sinä tiedät, että tulen aina takaisin.”

Hänen hymynsä laajeni. Sitten hän jatkoi. Hänen päänsä pyöri yhä nopeammin, kun hän imi ja nuoli kulliani kuin se olisi jokin kisa. Toinen hänen käsistään lypsi kyrpääni samalla kun toinen kutitteli pallejani pitkillä kynsillään.

”Uh … menossa mälliin”, ilmoitin murinalla.

Hän ponkaisi nopeasti huulensa vapaaksi tarpeeksi kauan sanoakseen: ”Tule suuhuni, kulta.” Sitten hänen huulensa jatkoivat liukasta matkaansa ylös ja alas varttani ylös ja alas.

Kullini nyki ja hän kietoi huulensa kärjen ympärille, posket vetäytyyivät sisäänpäin imiessään. Hänen kätensä tarttui varteeni ja nykäisi raivokkaasti. Yritin estää lantiotani lyömästä, jotta välttyisin lyömästä hänen kurkkuaan, kun mällini syöksyi hänen herkkään suuhunsa. Hän ei koskaan päästänyt pisaraakaan, vaikka hän tyhjensi minut joka kerta. Hän nielaisi muutaman kerran kovasti, kun viimeiset puroistani ampuivat kuluneesta kyrvästäni.

Kun kivekseni olivat lakanneet nykimästä, hän ponkaisi huulensa varteni kärjestä ja hymyili innoissaan. ”Minun vuoroni!” hän huusi noustessaan seisomaan. En koskaan kyllästynyt hänen pieneen vartaloonsa. Hänellä oli vain mustat Victoria’s Secret -pikkuhousut ja harmaat Calvin Klein -urheiluliivit, jotka osoittivat hänen litteän keskivartalonsa ja äskettäin lävistetyn vatsanapin.

Kati otti vaaleanpunaisen vibraattorinsa vieressäni olevalta tyynyltä ja asetti minut sitten sohvalle, jossa istuin. Hän tarttui kasvojeni kylkeen kallistaakseen sitä ylös ja painoi huulensa omaani pitkään, kovaan suudelmaan. Maistoin mällini suolaa hänen huulillaan, mutta en välittänyt.

Istuessaan hän liu’utti kaarevan vibraattorinsa alusvaatteidensa etuosaan, joka piti sitä tiukasti pillunsa päällä. Hän napsautti sitä päälle ja hänen silmänsä sulkeutuivat, kun hän imeytyi rytmiseen surinaan. ”Oooh”, hän voihkaisi ja avasi sitten vähän silmänsä. ”Voi … Joo…” hän sanoi muistaen toisen syyn, miksi olimme täällä.

Hän veti urheiluliivit päänsä yli ja heitti ne sivulle. Hänen tissinsä putosivat voimakkaasti rintaliiveistä, pienet valkoiset pisarat muodostuivat jo hänen pitkien nänniensä kärjissä. He olivat täynnä, hyvä on.

Kiedoin käteni molemman rinnan ympärille varoen puristamasta liian kovaa ja sotkemasta asioita. Sitten imin hänen vasenta nänniään suuhuni ja puristin hellästi hänen tissinsä lihaa. Hänen maitonsa lämmin suihke yllätti minut aina, mutta olin oppinut pitämään mausta.

Ensimmäinen kerta, kun olin tehnyt tämän, oli päivä, jolloin tapasin Katin. Hänen pumppunsa oli rikki, joten täytin hätäkorvauksena. Vaikka hän osti uuden pumpun siitä lähtien, me molemmat nautimme hänen lypsämisestään tällä tavalla niin paljon enemmän, että päätimme, että olisi parempi luopua pumpusta, kun mahdollista, ja antaa minun vain tehdä työ. Tietenkin se oli seksikästäkin, mutta se oli myös hyvin intiimiä. Hän oli niin suloinen tyttö ja halusin saada hänet tuntemaan, että hänestä pidetään huolta. Tämä oli ilahduttava tapa tehdä se.

Kun olin aloittanut hyvin hänen vasemmasta rinnastaan, vaihdoin oikealle. Jälleen suihke kutitteli kieleni takaosaa, kun imin nälkäisesti. Kati painoi nivusensa lantiooni ja hieroi itseään välissämme olevaan vibraattoriin.

”Voi, Markus …” hän hengitti. Vilkaisin ylös huulet edelleen hänen rintojensa ympärillä. Hänen silmänsä olivat kiinni ja posket punastuivat nautinnosta. ”Se tuntuu niin hyvältä…”

Annoin hänen tissinsä pudota suustani ja pyöritin nännejään sormieni välissä. ”Uhhh, kyllä”, hän hyväksyi. Palautin suuni hänen vasempaan nänninsä, tällä kertaa napostellen kevyesti, ennen kuin tyhjensin hänet muusta hänen tarjonnastaan ja toistin tämän sitten toisella puolella.

”Luulen, että olet tyhjä”, kuiskasin, en kiirehtiäkseni häntä, vaan vain kertoakseni hänelle.

”Melkein siellä…” hän huokaisi.

Laitoin käteni hänen vyötärönsä ympärille ja vedin hänet tiukasti minuun, jolloin vibraattori surisi entistä voimakkaammin lantiotani ja hänen klitoristaan vasten.

”Ai niin!” hän huudahti ja painoi pilluaan leluun vielä kovemmin. Hän kietoi kätensä kaulani ja hartioideni ympärille ja halasi meitä tiukasti yhteen. ”Vittu…” hän kiljaisi korvaani. ”Vittu…”

Kun hän vapisi, tunsin hänen pikkuhousujensa kostuvan ihoani vasten. Hän vapisi yhä uudelleen, ja hänen kuuma hengityksensä puhalsi epäsäännöllisinä huokauksina niskaani vasten. Lopulta hänen vapinansa hidastui ja hän kurkotti väliin vetääkseen vibraattorin alusvaatteistaan. Hän napsautti märän lelun pois ja heitti sen tyynylle.

”Se oli mukavaa”, hän sanoi tyytyväisen hymyn ja puoliksi suljettujen silmien kautta.

”Erittäin mukavaa”, sanoin, kun samalla juoksuttelin sormen hänen hiustensa läpi vapauttaakseni säikeen hänen kasvoiltaan. ”Oletko kunnossa pumpun kanssa muutaman päivän?”

”Luulen”, hän kohautti olkapäitään. ”Minulla on naapuri, joka haluaa rintamaitoa, joten minun pitäisi luultavasti lopettaa kaiken antaminen sinulle.”

Nostin hämmentyneitä kulmakarvoja. En tiennyt, että rintamaidolle oli markkinoita. En kuitenkaan pystynyt tuomitsemaan.

Hän naurahti: ”Älä huoli, sinulle on paljon, kun palaat takaisin. Mutta sinun on opittava jakamaan.” Hän kumartui eteenpäin, puri hellästi korvaani ja kuiskasi sitten: ”Olen raskaana …”

Hän nojautui taaksepäin nähdäkseen ilmeen kasvoillani. En olisi voinut olla onnellisempi. ”Mitä?! Se on hieno uutinen!” Sanoin innoissani. ”Minusta tulee setä!”

”Kyllä, sinä olet!” hän vahvisti. Vauva ei ollut minun. Kati toimi sisareni korvikkeena, ja näin tapasimme alun perin.

”Hmm”, mutisin miettiessäni, mitä tämä tarkoitti. ”Tämä ei tee pienestä järjestelystämme outoa, vai mitä?”

”Ei minulle”, Kati vakuutti minulle. ”Mutta jos tunnet olosi epämukavaksi …”

En antanut hänelle mahdollisuutta lopettaa tätä ajatusta. Sen sijaan kiedoin käteni hänen ympärilleen ja toin huulemme yhteen pitkää suudelmaa varten. Katkaisin yhteyden ja sanoin kasvoillamme vain senttimetrien päässä toisistaan: ”Olen täällä kaiken vuoksi, Kati. Kerro minulle vain, mitä voin tehdä auttaakseni.”

Hän suuteli minua nenälle ja sanoi: ”Ota vain perseesi takaisin tältä matkalta. Minulla on paljon patoutunutta stressiä, joka minun on vapautettava …” Laittaen huulensa korvaani hän kuiskasi: ”Koko kullisi.”

***

Muutamaa päivää myöhemmin palasin matkaltani. Nopean suihkun jälkeen ajoin Katin asunnolle yllättämään hänet imetyspeitolla imettäville äideille, jotka olin hakenut. Aioin ehdottaa, että harjoittelemme sen kanssa.

Soitin ovikelloa muutaman kerran ilman vastausta. Niin paljon yllätysvierailua varten ajattelin, kun tavoitin puhelimeni lähettääkseni hänelle tekstiviestin. Käteni pysähtyi lyhyeksi, kun salin toisella puolella oleva ovi avautui ja kuulin naisäänen sanovan: ”Hei!”

Käännyin ympäri nähdäkseni naisen nousevan Katin asuntoa vastapäätä olevasta asunnosta. ”Hei!” Vastasin.

Nainen pysähtyi oviaukkoonsa ja nojasi oveen. Hän oli hyvin söpö, mutta en voinut kertoa paljoakaan hänen vartalostaan hänen käyttämänsä pussimaisen harmaan puseron ja housujen kautta. Hänellä oli mansikanvaaleat hiukset ylhäällä kahdella poninhännällä ja hänellä oli leveäreunaiset lasit. Hänellä oli vain vähän meikkiä, juuri sen verran, että hän korosti vaaleaa ihoaan. Ainoat oudot asiat hänessä olivat hänen mustat koulupukukengät, joiden alla oli valkoiset sukat, jotka törmäsivät hänen muuten rentoon asuunsa.

”Oletko Sinä Markus?” hän kysyi.

”Joo”, sanoin. Ilmeisesti Kati puhui minusta naapureilleen. ”Mikä sinun nimesi on?”

”Liisa”, hän sanoi nostaessaan kätensä puolisydämisessä aallossa. ”Oletko kiireinen?”

”Ei. Voinko auttaa sinua jossain?”

Sen sijaan, että olisi vastannut, Liisa siristi ja katsoi minua tarkasti. Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä hän etsi, mutta hän oli ilmeisesti tyytyväinen.

”Joo, voit. Tule sisälle”, hän sanoi itsevarmasti. En koskaan jätä käyttämättä mahdollisuutta flirttailla kauniin naisen kanssa, joten tein.

Liisan asunto oli melkein täsmälleen samanlainen kuin Katin, mutta Liisan asunnossa oli miespuolisen kämppäkaverin merkkejä. Jalkapallo näytti olevan hänen juttunsa sisustuksesta päätellen. Näin ollen päätin ohittaa flirttailun ja katsoa vain, mitä hän tarvitsi.

Liisa kääntyi puolivälissä olohuoneeseen ja risti kätensä. ”Joten, mitä voin tehdä hyväksesi?” Kysyin pysähtyessäni hänen eteensä.

”Jotain, johon toivon, että olet tyytyväinen, koska vaihtoehdot ovat loppumassa”, hän vastasi kryptisesti.

”Nimeä se.”

”Hyvä on. Olen kameratyttö eli camgril.”

”Okei…” Sanoin, etten ole varma, mihin tämä oli menossa.

”Minun pitäisi suoratoistaa tilaajilleni viidessätoista minuutissa, mutta kumppanini peruutti viime hetkellä. Ja no niin”, hän keskeytti. ”Tarvitsen sinua täyttämään.”

No, se oli odottamatonta.

”Kati puhuu aina siitä, kuinka mukava ja avulias olet”, Liisa selitti. ”Joten ajattelin, että ei olisi haittaa nähdä, voisitko auttaa minuakin.”

Ensimmäinen ajatukseni, joka yllätti minutkin, oli: ”Mitä Kati ajattelisi tästä?” Mutta hän ja minä emme olleet eksklusiivisia. Emme edes seurustelleet. Nautimme vain siitä, että olimme toistemme tukena, lauseen kaikissa merkityksissä.

Päätellen, ettei hän välittäisi, olin edelleen epäröivä. ”Haluaisin auttaa”, sanoin vilpittömästi.

”Mutta minua ei ole koskaan kuvattu … teossa.”

Hän nauroi: ”’Teossa?’ Tarkoitatko vittua? Älä huoli siitä. Tiedän, mitä teen. Seuraa vain esimerkkiäni.”

”No, toinen ongelma on minun työni. Ei luultavasti olisi paras idea, jos seksinauha, jossa kasvoni kelluvat siellä.

”Yksi sekunti”, hän sanoi pitäen sormea ylhäällä ja kävellen reippaasti käytävää pitkin asunnon takaosaan. Hän palasi hetkeä myöhemmin pidellen punaista kangasta. Hän ojensi sen minulle ja minä pidin sitä pystyssä katsoakseni sitä. Se oli pehmeä, silkkinen huppu, joka peitti koko pään ja jossa oli reikiä suuhun ja silmiin. No, se ratkaisi tämän ongelman.

”Mitä muuta?” Lisa kysyi.

”Onko poikaystävää, joka metsästää minua, jos teen tämän?”

”Ei”, hän pudisti päätään. ”No, kyllä, siellä on poikaystävä. Hän tukee suuresti työtäni, mutta hän on poissa kaupungista, tai muuten haluaisin hänen tekevän sen. Mutta hän ei välitä. Lupaan.”

”Unohdin kondomin.” Kun Kati oli jo raskaana, en uskonut tarvitsevani sitä.

”Olen ehkäisyssä, ja minut testataan säännöllisesti.”

Tekosyyni haihtuivat, mutta olin edelleen aidalla. ”Oletko varma, ettet halua vain napata jotakuta Tinderistä?”

”Minut kiellettiin Tinderistä”, hän sanoi asiallisesti. ”Lisäksi olet söpö. Kati takaa puolestasi. Ja mikä tärkeintä, olet käytettävissä.”

Muutaman sekunnin hiljaisuuden jälkeen hän mietti: ”Ehkä tämä auttaa sinua päättämään.” Tarttuen villapaitansa helmaan, hän veti sen pois ja teki nopeasti saman housuillaan heittäen molemmat maahan.

Pussimaisen collegepuvun alla hänellä oli seksikäs koulutyttöasu (joka selitti kengät, lasit ja letit). Valkoinen yläosa oli niin tiukka, että voit nähdä suoraan sen läpi. Hänellä ei ollut rintaliivejä, valkoiset tissit ja vaaleanpunaiset nännit selvästi näkyvissä, ja yläosa pysähtyi hänen keskivartalonsa yläpuolelle. Vihreä ruudullinen koulutyttöhame kietoutui hänen vyötärönsä ympärille ja leimahti lantionsa yli.

Hän pyöri ympäriinsä, jotta voisin arvostaa kaikkea, mitä hän tarjosi. Hameen pohja pysähtyi hänen pullean valkoisen perseensä yläosaan ja hänen pillunsa yläpuolelle, jota peitti ohut oliivinvihreä remmi, joka ei jättänyt juurikaan mielikuvituksen varaan. Hänen pitkät valkoiset sukkansa nousivat kengistään jalkoihinsa, eivätkä päättyneet ennen kuin ne peittivät hänen polvensa.

”Joten”, hän kysyi tullessaan ulos pyörteestään, ”mitäs sanot?”

”Minä… ”uh”, mutisin. En voinut hylätä häntä nyt, ja hän tiesi sen. Farkkuni kiristyivät jo edessä.

Sinetöidäkseen sopimuksen hän kääntyi ympäri ja kumartui. Katsoessaan olkansa yli hän kurkotti taakseen ja veti takapuolensa erilleen paljastaakseen kauniin vaaleanpunaisen reikänsä, joka kurkisti remminsä takaa. ”C’mon … Etkö halua maistella?” hän huusi viettelevästi.

Minä rikoin hiljaisuuteni. ”Ketä minä vitsailen?” Sanoin alistuneena. ”Totta kai minä…”

”Hienoa!” hän sanoi ja napsahti pystyyn. Hän alkoi heti kävellä takaisin makuuhuoneeseensa ja kehotti minua seuraamaan. ”Emme voi olla myöhässä!”

***

Hänen makuuhuoneensa oli pieni, mutta hän käytti hyvin tilaa väliaikaiselle studiolleen. Sänky oli huoneen keskellä pää seinää vasten. Sängyn juuren lähellä oli jalusta, jonka yläosaan oli kiinnitetty älypuhelin.

Kun astuimme huoneeseen, Liisa oli jo tekemässä prosessiaan. ”Aion kirjautua sisään”, hän sanoi. ”Ota vain vaatteet pois ja laita huppu päällesi. Pysy poissa kehyksestä, kunnes kerron sinulle.

Tunsin oloni aika typeräksi seisoessani huoneen sisäänkäynnillä, kun olin riisunut vaatteeni ja pukenut hupun. Kyse ei ollut siitä, että olisin ollut epävarma, koska halusin pysyä kunnossa. Mutta seisominen siellä alasti nyt veltto penis ja karmiininpunainen kangas kiedottuna pääni ympärille oli minulle uusi, ei täysin mukava kokemus.

Liisan on täytynyt aistia tämä, koska kun hän oli kirjautunut sisään ja hänellä oli kaikki valmiina striimaukseen, hän käveli seisomaan edessäni. Yhtäkkiä hänen käytöksensä muuttui. Hän keinui edestakaisin taivuttaen polviaan vuorotellen ja pyöritti hermostuneesti kädellään yhtä letistään. ”Tarvitsetko apua rentoutumiseen, herra Markus?” hän sanoi leikkisästi.

En keksinyt mitään nokkelaa sanottavaa, joten nyökkäsin vain. Lisa veti sukkansa kumikepin ja työnsi sen suuhunsa. Hän kikatti kuin koulutyttö, joksi hän oli pukeutunut, ja astui sitten eteenpäin painaakseen ruumiinsa omaani vasten. Tarttuen toisella kädellä niskani takaosaan ja toisella paljaaseen perseeseeni, hän nousi varpailleen ja työnsi kielensä suuhuni.

Unohdin heti, kuinka hermostunut olin. Molemmat käteni ampuivat hänen pulleille valkoisille perseilleen, kun imin hänen kieltään. Sitten ohitimme pureskellun purukumin palan edestakaisin välillämme. Liikutin lantiotani hieman taaksepäin antaakseni kullilleni tilaa nousta ja painoin varttani hänen peitettyä pillukumpuaan vasten, kun nappasin kouraani hänen rintaansa hänen paitansa läpi.

Hän katkaisi suudelmamme ja kikatti jälleen. ”Luulen, että olet nyt valmis, sir”, hän vahvisti antaessaan erektiolleni leikkisän puristuksen. Hänen toinen kätensä löi persettäni, kun hän sanoi: ”Mennään vittu!”

Liisa pyöri, kumartui ja veti remminsä hameen alta nilkkoihinsa. Hän astui ulos siitä ja käveli puhelimensa luo. Hän oli aikeissa napauttaa sitä, kun hän katsoi minua ja sanoi: ”Vielä yksi asia. Minä johdan, mutta voit vapaasti improvisoida, jos jokin tuntuu seksikkäältä.”

”Voin tehdä sen”, sanoin luottavaisemmin kuin tunsin. ”Mistä pidät?”

Hän mietti hetken ja sanoi sitten: ”Pidän siitä takaapäin. Pidän siitä kovana, syvänä ja nopeana. ”Ja…”, hän kietoi käden kurkkunsa ympärille ja iski silmänsä, ”rakastan tukehtua.” Hänen kätensä putosi kurkusta. ”Pidän myös peppujutuista ja olen hyvä imemään munaa.”

”Vau”, vastasin. ”Se on paljon kokeiltavaa.”

Hän napautti puhelinta ja nappasi kaksi esinettä sen vieressä olevasta lattiasta. Yksi oli laatikko Lucky Charms -muroja. Toinen oli koomisen ylisuuri tuttipullo.

Hän istui sängyn juurelle kameraan päin ja asetti tavarat viereensä. Hänen reitensä puristuivat yhteen ja hän veti hameensa pohjan alas tuskin piilottaakseen pilluaan.

”Hei, kaverit!” hän sirkutti. ”Se on suosikki lutkasi! En syönyt aamiaista tänään ja ajattelin, että te kaikki haluatte ehkä katsoa minun leikkivän sillä.”

Hän piti viljalaatikkoa ylhäällä. ”Kun sanon aamiaisen”, hän jatkoi, ”monet teistä saattavat ajatella, että haluan syödä jotain tällaista. Mutta murojen kanssa on hauskempaa tekemistä kuin sen syöminen.”

Hän avasi hameensa vyötärönauhan napin ja veti nauhan pois kehostaan. Sitten hän kaatoi viljat edestä, jolloin se pääsi kerääntymään syliinsä. ”Luulen, että vilja”, hän sanoi kaataessaan, ”näyttää paremmalta päälläni kuin kulhossa.”

Kun hän oli kaatanut, hän asetti laatikon sivuun ja veti vetoketjun hameensa kylkeä pitkin. Kun se oli purettu, hän veti hameen yläosan, nyt yhtenä pitkänä kappaleena, sylistään ja asetti sen sängylle. Täysin alasti vatsastaan polvilleen, ainoa asia hänen pillunsa ja nälkäisten katsojiensa välissä oli viljakasa, joka istui hänen sylissään.

Kullini nyki nähdessään hänen puristetut reitensä ja rypytyksen lantiossaan.

”Voi!” hän sanoi pilkallisesti yllättyneenä, silmät ja suu auki. ”Tein sotkun! Onneksi toin jotain siivottavaa.”

Hän otti suuren tuttipullon ja osoitti sitä rintaansa ja puristi. Maitosuihke ampui ulos, liottaen hänen tiukkaa valkoista toppiaan ja tehden siitä vieläkin helpomman nähdä läpi kuin se jo oli. ”Hups”, hän kikatti hieroessaan maitoa kankaaseen haparoimalla tissejään.

”Minun pitäisi kertoa teille, että tämä on erityistä maitoa. Tämä tuli naapurilta, joka imettää, ja se maistuu NIIN paljon paremmalta kuin kaupasta ostetut tavarat.

Nauroin itsekseni. En laittaisi sitä viljaani, mutta nautin sen uuttamisprosessista.

Hän käänsi pullon ylösalaisin. Kun hän suihkutti maitoa viljaan, hän avasi hitaasti jalkansa ja antoi murojen pudota maahan. Kun viljat olivat kaikki pudonneet ja hänen jalkansa olivat auki, hän suihkutti pillun huuliaan runsaasti. Rintamaito kastui peittoon patjalla jalkojen välissä. Kun toinen hänen käsistään puristi pulloa, toinen leikki kauniilla pienellä pillullaan. Hän juoksi sormensa huuliensa väliin ja ympyröi klitoristaan sormenpäillään.

”Tämä on mukavaa”, hän sanoi, ”mutta tissini tuntuvat nyt laiminlyödyiltä.” Hän vilkaisi minua suuntaani sanoessaan tämän.

Tunnistaen vihjeeni kiipesin sängylle ja polvistuin Lisan taakse, polveni lantion molemmin puolin. ”Ooh!” hän kiljaisi, kun pystyssä olevan kullini pää työnsi häntä selkään. Hän kikatti ja minä punastuin naamion alla, kun nostin sen makaamaan tasaisesti hänen selkäänsä vasten.

Kurottauduin hänen olkapäilleen ja juoksin sormeni hänen kastuneen toppinsa yli. Kun kiedoin käteni hänen tissiensä ympärille ja puristin, hän hieroi klitoristaan hieman kovemmin. ”Mmm, kyllä herra!” hän huudahti.

Teimme tätä jonkin aikaa. Hieroin hänen tissejään ja leikin hänen nänneillään samalla kun hän hieroi klitoristaan. Aina silloin tällöin hän levitti maidon uudelleen haaraansa. Lopulta hän työnsi sormensa pilluunsa ja teki huolimattomia märkiä ääniä työntäessään sormiaan aukkoonsa. Hän otti toisen käteni rinnastaan ja imi sormiani, ensin yksi kerrallaan, sitten onnistuen kietomaan suunsa neljän ympärille kerrallaan.

”Te olette valmiita katsomaan, kun minua nussitaan?!” hän sanoi vihdoin kameralle. Hän vapautti käteni ja ryntäsin takaisin keskelle sänkyä. Hän heitti jalkansa ylös ja kääntyi eteensä. Asettuessaan käsilleen ja polvilleen sängyn juurelle kyljellään kameraa kohti hän otti tuttipullon ja pyyhkäisi kielensä kuminännin yli.

Kun Liisa alkoi puhua ja imeä tuttipulloa, asetin itseni polvistumaan hänen taakseen. Olin päättänyt kestää niin kauan kuin pystyin, mutta tämä näkymä Lisan mehukkaista valkoisista perseistä, melko vaaleanpunaisesta takapuolesta ja söpöistä pillun huulista sai minut miettimään, kuinka kauan se olisi. Lohdutin itseäni muistamalla, että tässä ei ollut kyse minusta ollenkaan. Kukaan ei katsellut tätä kullilleni. Hän voisi naida märkää miniatyyri hot dogia ja silti saada sen näyttämään seksikkäältä.

Niinpä vuorasin kullini hänen märällä aukollaan ja liu’uin hänen sisäänsä. Vittu, se oli mukavaa. ”Ooh, vittu joo”, hän suostui ja voihkaisi tuttipullon kärjen ympärillä. ”Gimme se mysteeri kukko.”

Aloitin hitaasti, enemmän minun kuin hänen tähtensä, mutta en päässyt siitä pitkään aikaan. ”Kovempaa, herra”, hän vaati leikkisästi. Kiihdytin hieman. ”Herra …” Hieman nopeammin. ”Herra Muukalainen! Nussi minua kuin tarkoitat sitä!” hän vaati äänekkäästi.

Minulla ei ollut nyt muuta vaihtoehtoa. Tarttuen hänen lantioonsa kuin olisin ratsastanut puskuisella broncolla, löin lantiotani hänen perseeseensä, vedin kullini alusta loppuun, ja toistin liikkeen. Aggressiiviset työntöni saivat hyväksynnän, kun hän voihkaisi: ”Vittu yeeeah!”

Aika kului, enkä ollut varma, kuinka kauan pystyisin jatkamaan tätä ilman tulemista. Tarvitsen häiriötekijän. Katsoin ympärilleni ja näin Lisan puretun hameen pitkän kankaan makaavan vieressämme käsivarren ulottuvilla. Päätin, että jos aion mennä ulos, aion tehdä sen räjähdyksellä.

Pysäytin työntöni, kullini vielä hänen tiukassa pillussaan, kumarruin ja tartuin hameeseen. Lisa vilkaisi olkansa yli ja ihmetteli epäilemättä, miksi olin pysähtynyt. En antanut hänen ihmetellä pitkään.

Kiedoin hameen hänen kurkkunsa ympärille ja pidin molempia päitä toisessa kädessä, kun palautin toisen hänen lantiolleen. Kun työnnyin hänen sisäänsä, vedin hameen päälle. Tuttipullo putosi Lisan sormista ja toinen käsi meni hänen kurkkuunsa. Aloin ajatella, että ehkä tämä oli huono idea.

Mutta hänen toinen kätensä, jonka kehomme piilotti kameralta, antoi minulle peukkua. Se oli kaikki lupa, jota tarvitsin.

Vedin hameen päälle joka kerta, kun ajoin lantiotani, auttaen minua kaivautumaan syvälle häneen. Nyt minulla oli ohjat broncolleni. Lisan valitukset muuttuivat sekaisin, kun hän tukehtui ja huokaisi.

Se osti minulle vähän aikaa, mutta ennen pitkää olin taas kumarassa. Viimeisen tempun aika, päätin. Kiedoin vapaan käteni hänen vatsansa ympärille ja kiskoin huivia ja vedin meidät molemmat pystyyn polvillemme. Hänen perseensä painui alavatsaani vasten, kun työnsin lantiotani ylös työntääkseni hänet alhaalta ja puristin yhdellä hänen nänneistään hänen yläosansa läpi vapaalla kädelläni.

Nostin niskani kurkistaakseni hänen olkapäänsä yli. Hänen kasvonsa olivat punaiset, silmät pullistuivat ja suu auki. Pientä korinaa, vaivalloinen valitus oli edelleen ainoa ääni, jonka hän teki. Veinkö tämän liian pitkälle? En ollut varma, ennen kuin vilkaisin alas ja näin hänen vapaan kätensä, joka ei kynsinyt hamettaan, hieroen epätoivoisesti hänen klitoristaan nopeammin kuin olin koskaan nähnyt kenenkään muun kuin pornotähtien tekevän.

Minun ei kuitenkaan olisi pitänyt katsoa. Ennen kuin tiesinkään, kivekseni tyhjenivät hänen sisällään. Löin varttani häneen viimeisen kerran ja pidin sitä siellä vetäen takaisin huiviin, kun hänen sormensa liikkuivat sumennuksena hänen rakkauspainikkeensa yli. Sitten Lisan hurjasta voihkimisesta tuli korkeaa kiljahdusta ja tunsin hänen pillunsa nykivän ja kietoutuvan kullini ympärille.

Annoin huivin pudota ja tartuin molempiin tisseihin puristaen lihaa ja puristaen nännejä kovasti. Hänen hengitystiensä lopulta avautuivat, ja Lisa huokaisi ja yski, sylki lentäen ja tippuen leukaansa. ”Uuuhhhh …” hän voihkaisi yskän välissä.

Hänen pillunsa sykkiminen hidastui ja hänen sormensa painuivat hänen klitorikseensa, nyt tuskin liikkuen. Vapautin hänen rintansa ja kiedoin käteni hänen vyötärönsä ympärille vakauttaakseni hänet, kun hän yski. Vähitellen hän sai takaisin malttinsa.

Hän nielaisi kovasti ja katsoi sivuttain kameraan, kun kullini lopulta putosi hänestä.

”No, kaverit”, hän sanoi naarmuisella äänellä heiluttaessaan. ”Seuraavaan kertaan…”

Hän veti itsensä pois sängyltä ja käveli vapisevasti puhelimen luo, mällini tihkuen hänen sisäreisiään pitkin. Kun hän oli lopettanut suoratoiston, hän istui sängyn juurella ja romahti selälleen.

Vedin hupun pois. Nyt oli totuuden hetki. Olinko mennyt liian pitkälle?

”Markus”, Lisia sanoi silmät kiinni, ”Mitä teet ensi lauantai-iltapäivänä?”

”Uh, en ole varma. Miksi?”

”Koska”, hän pysähtyi hengittämään syvään, ”se oli hyvä. Mutta luulen, että voit naida minua kovemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.