Elämää muuttava päätös

Aamuni alkoi tavalliseen tapaan, tein miehelleni ja pojalleni aamiaisen, ja sain heidät töihin ja kouluun; Sitten tein päätöksen, joka muuttaisi elämäni. Poikani on kahdeksanvuotias. Olen ollut naimisissa 30 vuotta, seison 170 cm pitkä, ruskeaverikkö, jolla on 34 C-kuppi, kaksikymmentäkolme tuumaa vyötäröä ja painan sopivasti.

Minulle on kerrottu, että olen yhä katsottava nainen. Kaiken tämän perusteella miehelläni on hyvin vähän seksihalua ja hänen käsityksensä seksistä on saada minut tarpeeksi pistämään munaa minuun ja tulemaan minuun kahden tai kolmen minuutin kuluttua, siirtyy sivuun ja sano hyvää yötä. Teemme aina lähetyssaarnaaja-asennossa. Hän ei halua selittää seksielämäämme, edes vähän, – joten olen tavallaan ollut poissa melkein siitä lähtien, kun menimme naimisiin.

Olen aina mennyt ruokakauppaan iltapäivällä, mutta päätin tänä päivänä mennä aamulla, ja saada sen päätökseen, koska minulla oli muita asioita, joita halusin tehdä. Törmäsin erääseen lyhyeen naiseen kaupassa, yrittäen saada jotain ylähyllyltä, joten hankin sen hänelle ja esittelimme itsemme ja aloitimme keskustelun.

Kun lopetimme ostokset, menimme kadun yli kahvilaan ja hän kertoi minulle, että tarvitsin mukavan uinnin. Koska oli talvi, kysyin, missä se on mahdollista, ja hän kertoi minulle, että hänellä oli uima-allas talossa kolmannessa kerroksessa. Tiesin heti, kuka hän oli, hänen talonsa oli puheenaiheena alueella, jossa elimme, kaikki tiesivät uima-altaan olevan siellä, mutta ketään ei ollut koskaan kutsuttu katsomaan sitä, joten hyväksyin kutsun.

Sanoin hänelle, että minun pitäisi jättää ruokaostokset pois ja hakea uimapukuni; Hän sanoi, etten tarvitsisi pukua, koska ketään ei päästetty uima-altaaseen käyttäen jonkinlaista materiaalia. Halusin nähdä paikan niin kovasti, että suostuin kastautumaan hänen altaaseensa, – joten jätin tavarani ja menin hänen kotiinsa.

Itse talo oli kaunis sisäpuolella ja poreallas oli upea. Katolla oli sisäänvedettävä lasi, joka oli aurinkoisia päiviä varten ja se lämmitettiin. Hän oli pukeutunut käydeässään makuuhuoneeseessa, jossa oli portaat, jotka johtivat uima-altaalle ja eivoinut olla huomaamatta, kuinka kaunis tämä nainen oli. Hänen tisseissään ei ollut mitään roikkumista, hänellä oli vyötärö, ja todella mukava perse, ja hän oli vain 1,5 metriä pitkä. Pääsimme uima-altaaseen. Uimme vähän ja pysähdyimme sitten puhumaan.

Hän kertoi minulle, että minulla oli hyvä perse naiseksi ja kun hän kertoi minulle, hän tarttui perseeseeni korostaakseen ja puristaa poskiani. Kerroin hänelle, kuinka vaikuttunut olin hänen ruumiistaan; Hän tarttui tisseihini ja kertoi minulle, kuinka vaikuttunut hän oli tisseistäni, isto ja edelleen tartuttavat.

Hän hieroi niitä hetken, eikä minua haitannut. Sitten hän laittoi kätensä jalkojeni väliin, ja sanoi, että olen hyvin karvainen tyttö. Hän ehdotti, että haemme drinkin, joten nousimme altaasta ja hän meni tekemään kaksi juomaa. Tein itseni mukavaksi muhkealla divaanilla, jota olen koskaan nähnyt. Hän toi  juomat ja tuli divaanille vierelleni.

En muista menneeni nukkumaan, mutta herätessäni olin sidottuna jalat auki ja käteni oli laitettu pääni taakse. Kysyin, mitä täällä tapahtuu. Nainen käski minun rentoutua ja hän aikoi antaa minulle elämäni. Tämä sai minut kysymään häneltä, oliko hän menettänyt järkensä. Hän istui vieressäni, hymyili minulle ja suuteli minua tarttuessaan tissiini.

Jähmetyin, enkä odottanut hänen suutelevan häntä. Hän laittoi kielensä suuhuni ja huolimatta siitä, kuinka tunsin, suuni avautui itsestään ja pilluni kostui. Hän leikki nänneilläni, suuteli minua kuin hän olisi rakastajani ja yritti niin kuin voisin; En saanut hymyäni olemaan loppumatta. Hän laittoi kätensä jalkojeni väliin, juoksi sormensa nyt jo liotetun pilluni päälle, laittoi sormensa suuhuni ja kertoi minulle, että hän tiesi, että minusta tulee hyvä pieni vittupupu.

Imin pillumehuni hänen sormestaan refleksillä. Hän suuteli minua taas ja sanoi, että olen valmis. Kysyin häneltä: ”Valmis mihin?” mutta hän oli jo jalkojeni välissä ja kun hän laittoi kielensä pilluuni, aivoni räjähtivät. En voinut uskoa, että tämä nainen oli saanut minut tulemaan niin helposti, mutta en todellakaan halunnut hänen ottavan kieltään pois pillustani. Hän työskenteli pillussani, mikä sai minut tulemaan neljä kertaa, mikä sai minut kerjäämään lisää. Sitten hän sanoi, että olen valmis toiseen osaan.

Tietenkin kysyin, mikä toinen osa oli, mutta kun sanat olivat suustani, hän oli pillussani, sormi teki omiaan vitussani. Olin hiljaa, koska hän teki mestarillista työtä sormen nussiessa persettäni. Seuraavaksi tiesin, että hän oli tunteellinenmpi kuin kukaan oli koskaan elämässäni ja tiesin, että hän huijasi minua jollain suuremmalla kuin sormellaan. Hän pyysi minua katsomaan pilluani. Tein, enkä voinut uskoa, mitä näin. Hänellä oli koko käsi pillussani suoraan ranteeseensa, ja hän pumppasi kättään kuin se olisi kulli.

Se oli kaikki mitä minun tarvitsi nähdä, vittuni kiehui, aloin valittaa niin kovaa, että naapurit kuulivat minut ja tulin kuin koskaan ennen. Vittunesteeni vain valui pillustani. Tunsin hänet pilluni sisällä, sormensa silloin ja hän kosketti jotain, joka sai pultit ampumaan kehoni läpi ja toi perseeni sängystä ylös, kun samalla huusin.

Ensimmäistä kertaa elämässäni G-paikkaani oli kosketettu ja olin varmasti taivaassa. Se oli niin uskotonta. Hän ei pysähtynyt tekemään minusta kaikkien aikojen fantastisin orgasmi; Hän teki minusta mielettömän orgasmikoneen, joka ei voinut lakata loppumasta. Myös ensimmäistä kertaa elämässäni minulla oli ruiskuttava orgasmi ja hän piti minut reunalla, kunnes melkein pyörryin ja silloinkaan hän ei vetänyt  kättään pillustani.

Kun olin taas täysin johdonmukainen, hän väänsi kättään edestakaisin pillussani, samalla kun hän puhui tarkoittaen, että olin nyt hänen kätensä orja. Hän piti minua suorassa reunalla kädellään kertoessaan minulle, kuinks hyvä vittu upu olin ja hän aikoi tehdä minusta maailman onnekkaimman pillun. Hän kertoi minulle myös tästä lähtien, että aiomme nähdä toisemme joka päivä, jotta hän voisi saada minut huutamaan, kun hän sai minut tulemaan ja aioin olla hänen kaunis pieni vittupupu.

Nyökkäsin vain pääni yhteisymmärryksessä, kun hän hitaasti nai minua. Sitten hän avasi kätensä vittuni sisällä ja löysi taas G-paikkani. Sekunneissa valitin kuin pornotähti ja rukoilin häntä olemaan pysähtymättä ja kuulin hänen sanovan: ”Katso kuinka paljon pieni porsaani nauttii tästä” ja huusin, kun ammuin nesteeni hänen käsivartensa yli. Hän käski minun kertoa hänelle, että olen nyt hänen porsaansa ja kuulun hänelle nyt, – ja olisin sanonut mitä tahansa pitääkseni hänen kätensä pillussani.

Kuulin hänen kertovan minulle, että olin hänen omaisuutensa nyt, koska hän teki minun tulemaan niin kovaa, että pomppin ylös ja alas. Hän vei minut siihen pisteeseen, että melkein lopetin hengittämisen, ennen kuin antoi minun levätä ja tällä kertaa hän veti kätensä pillustani. Kun aloin tulla tajuihini, tunsin hänen koskettavan tissejäni ja hierovan persereikääni ja se tuntui niin hyvältä, että kun hän suuteli minua tällä kertaa, suutelin häntä selkään.

En ollut koskaan tuntenut oloani niin kylläiseksi, enkä melkein voinut uskoa, kuinka hyvältä tämä nainen sai minut tuntemaan, mutta hän ei halunnut sen loppuvan. Hän sanoi, että on myöhään, ja käski minun olla hänen luonaan kello 8.30 huomisaamuna. Hän vapautti minut, makasi päälläni ja käski kääriä käteni ja jalkani ympärilleen, kun hän suuteli minua hyvästiksi.

Minulle se oli kuin pala taivasta, minulla oli kädet ja jalat käärittynä hänen kuuman ruumiin ympärille, kun hän suuteli kuin rakastajan pitäisi, mikä sai pilluni kastumaan uudelleen. Hän haukkui minua taas, kun nousin autooni, käski minun nukkua hyvät yöunet.. Menin kotiin maailman onnellisimpana kusipäänä. Hän sai minut tuntemaan asioita, joita en uskonut koskaan tuntevani, enkä voinut odottaa huomista.

Seuraavana aamuna pilluni oli hieman kipeä, koska sitä käytettiin niin hyvin. Hän suuteli sitä puolestani ja söi minut kuin minua ei olisi koskaan ennen syöty. Rouvalla oli maaginen kieli. Kaikki tämä, kun hän oli polvillaan pilluni edessä, ja kesti vain noin minuutin, ennen kuin tulin. Sitten hän veti minut alas hänen luokseen, suuteli minua ja antoi suupalan omasta vittunesteestäni suuhuni. Se oli todella seksististä ja eroottista.

Hän laittoi minut sängylle, sitoi minut uudelleen ja pilluni, kipeä tai ei, vuoti odottaen tuntevansa hänen koko kätensä sisälläni uudelleen. Hän raatoi pilluani yli taas, käyttäen G-pistettäni kuin se olisi minun klitorikseni ja tulin niin paljon, että voit vääntää lakanat ulos. Hän sai minut taas pyörtymään, ja tällä kertaa kun tulin, hän irrotti minut, otti minut uudelleen ja istui jalkojeni välissä, kun hän laittoi kätensä ja käsivartensa takaisin pilluuni. Nyt hän löysi G-pisteeni eikä ottanut kättään pois.

Huusin kuin sika. Tunne oli niin vitun voimakas; Se oli melkein kuin kipu ja jatkoin orgasmeja ja tulemista, kunnes tällä kertaa pyörryin. Kun hän lopetti sinä päivänä, en pystynyt edes kävelemään suoraviivaisesti ja kesti jonkin aikaa, ennen kuin pilluni sulkeutui kuin normaali. Hän sai minut siihen pisteeseen, että tarvitsin häntä naimaan minua niin pahasti, että tekisin mitä hän halusi. Hän pakotti minut kertomaan hänelle, että olen hänen pieni porsaansa ja vittupupunsa ja että olin hänen, jonka kanssa olin ihastunut.

Heräsin kolmantena aamuna ja pilluni oli enemmän kuin vain vähän kipeä. Hän oli todella huijannut minua edellisenä päivänä. Hänen kätensä oli pillussani melkein kaksi tuntia, mutta en todellakaan aikonut valittaa, minulla oli vitun elämänaika. Kerroin hänelle ärtyneestä pillusta ja hän vei minut sänkyyn, – sanoen, että hän tekisi minulle rauhallisesti, mutta aioimme harrastaa seksiä. hän makasi päälläni, suuteli minua kuin mies, – ja olin hyvin tyytyväinen siihen, että hän käytti minua noin.

Hän leikki tisseilläni ja vitullani, kun suuteli minua ja tietysti pilluni kastui ja aloin kerjätä naida minua. Tällä kertaa hän kuitenkin kertoi minulle, että jos todella haluaisin sen, minun pitäisi ensin huolehtia hänen vitustaan, joten kurotin tarttumaan hänen pilluunsa. Hän pysäytti minut, katsoi minua silmiin ja sanoi: ”Ei vauvaa, haluan sinun syövän pilluni. Näytä minulle, kuinka paljon rakastat olla pieni porsaani ja vittu pupu.” Tiesin, ettei hän antaisi minulle sitä nautintoa, jonka hän oli antanut minulle.

Päätin, että tarvitsen häntä niin kovasti, – että söisin hänen vittuaan kuin kunnon possu.. Menin hänen jalkojensa väliin, hänen pillunsa oli niin märkä, että se tippui ja sain ensimmäisen maistiaisen kuumasta pillusta. Nuolin hänen märkää vittuaan. Olin maistanut pilluani uudelleen, kun imin mieheni munaa sen jälkeen, kun se oli nainut minua, ja kun tämä nainen laittoi suunsa täynnä pilluani suuhuni. Pilluni maku oli minulle melko runsas, mutta kun maistoin hänen makeaa pilluaan, rakastuin hänen pilluun.

Hieroin kasvojani hänen pillumehuunsa, nuolin hänet hänen reikäänsä vatsan napille ja takaisin ja palasin takaisin ja sekosin hänen niin makeaan pilluun. Treenasin hänen pillunsa kanssa jonkin aikaa, tein kaiken, mitä pystyin ajattelemaan siihen, ja sitten hän valitti äänekkäästi, jäykistyi ja täytti suuni herkullisimmalla mehulla koskaan. Hänen orgasminsa kanssa minusta tuli hänen seksiorjansa, minulla oli vain nyrkki vitun minut vittutaivaaseen, hänellä oli myös herkullisin pillu syödä.

En voinut lopettaa nuolemista ja imemistä hänen kaunista pillua, olin nyt kuin riivattu nainen ja tein hänen saamaan kuusi kertaa minulle, ennen kuin hän pysäytti pääni jaloillaan ja sai minut lopettamaan. Sitten hän veti minut luokseen, suuteli minua niin intohimoisesti. Melkein tulin, kun hän kysyi, tiesinkö kuuluvani hänelle nyt, kun pesin hänen pienen porsaansa ja nain pupua ja aioin syödä hänen pilluaan joka päivä nyt.

Olin innoissani siitä, että hän aikoi naida minua joka päivä ja että olin hänen pieni porsaansa, koska kuten miehet sanovat, olen sika vain siksi, että söin hänen pillunsa, mutta olen erittäin onnellinen pieni sika. Sitten aikataulumme tuli, menin polvilleni ja söin hänen pillua, hän halusi katsoa alas ja nähdä minut polvillani, ja sitten hän sitoi minut ja nyrkkinai minua taivaaseen. Hän piti siitä, että minut sidottiin, sitten makasimme sängyssä ja lähdimme ulos, hän rakasti suudella minua, tehdä 69, nyrkillä ja sitten suihkussa…

Hänellä on siivousyritys siivoamassa taloani kolme kertaa viikossa ja palvelu hakee ja tuo ruokaostokseni, joten voin viettää joka päivä hänen kanssaan, ja parasta että aviomiehelläni ei ole aavistustakaan, että olen tämän naisen seksiorja ja teen mitä hän sanoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.