Virtaa makuuhuoneeseen, viisi vinkkiä avuksi kesän kuumuuteen

Tämä kesä on ollut todella lämmin. Se on vaikuttanut monella myös siihen, ettei kotona ollessaan oikein ole jaksanut tehdä mitään ylimääräistä, ei edes siellä sängyssä – saatika sitten minkäänlaista peittojen alla. Koko ajatus peitoista kun makuuhuoneen lämpötilat ovat lähellä 30 astetta ovat kaukana.

Seksilelut ovat kuitenkin tuoneet mahdollisuudet harrastaa kanssakäymistä parin kanssa muuallakin kuin vain sängyssä. Varsinkin niissä kodeissa, missä ei ole ilmanviilennystä, kannattaakin harkita aivan uusia paikkoja ja tapoja harrastaa seksiä, kuitenkin siten, ettei mene laittomille teille tai tee sitä aivan avoimesti kaupungilla – kuten yhtenä iltana keskustan automaatilla tapahtui…

Kuumana päivänä pitää muistaa huolehtia siitä, ettei ole liian kauaa suorassa auringonpaahteessa ilman päähinettä ja aurinkorasvaa ja, että muistaa juoda vähintään 2-3 litraaa nestettä päivän aikana, muuten voi käydä huonosti kun yrittää jotain räväkämpää tehdä. Vaikka seksiä ei pidä harrastaa suunnitelmallisesti, on hyvä valmistautua sen mahdollisuuteen.

Pidä itsesi kunnossa myös kuumalla säällä

Mitä sitten pitää muistaa kuumalla säällä oman kehon suhteen, ainakin se, että juotavaa pitää nauttia tarpeeksi, ettei keho pääse kuivumaan. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos muistuttaa sivuillaan, että kuumassa ympäristössä kehon lämpökuorma kasvaa ja fyysinen rasitus lisää sitä entisestään.  Kannattaa yleensäkin välttää liiallista liikuntaa superkuumina päivinä klo 10-15 välillä, sillä silloin kehomme joutuu kuumuuden kanssa kovimmilleen.

Ja sitten vinkki ykkönen

Mene piknikille. Jos ulkona on tuulenvirettäkään, sopivassa varjossa voi olla viileämpi kuin sisällä, ja ennenkaikkea voit löytää sellaisen paikan, missä teitä kahta ei häiritä lainkaan ja pääsette nauttimaan toistenne seurasta hieman viileämmässä tilassa kuin kodin makuuhuoneessa.

Vinkki kakkonen

Valuta kylmää vettä ranteiden sisäpuolelle. Olo helpottuu, kun viilentää paikkoja, joissa pulssi tuntuu selkeimmin. Tätä ohjetta kun jatkaa hieman pidemmälle, niin ymmärrät minkä alueen sisäpuolelle voi myös varovaisesti valuttaa viileää tai jopa kylmää vettä…

Vinkki kolmonen

Kastele vaatteesi. Monet suosivat esimerkiksi märkää t-paitaa. Tästä kuitenkin saattaa olla se huonompi vaikutus, että kohta teillä molemmilla on entistä lämpimämpää, eikä syynä ole pelkästään kesän kuuma sää.

Vinkki nelonen

Jos se oma makuuhuone on oikeasti kuuma, eikä viilennystä tai ilmastointia ole, pakasta petivaatteet. Kun lakanat laittaa hetkeksi kylmään, ne tuntuvat mukavan viileiltä. Ja mikäs sen parempaa kuin pikaiset viileissä lakanoissa, kunhan et unohda niitä lakanoita sinne kylmään! Jäiset lakanat eivät nimittäin ole kovinkaan miellyttävät iholla

Vinkki vitonen

Telttaile. Ja tämä vinkki ei tarjoita miesten tavallista olotilaa naisten läheisyydessä, vaan sitä, että hankkikaa teltta ja lähtekää teilttailemaan, vaikka vain omalle pihalle – teltassa on takuulla parempi ilma kuin sisällä, ja kun teltaan ottaa kunnon pehmusteet, niin teltassa voi tehdä aivan samoja asioita, kuin kotona sängyssä.

Pelkkä juominen ei riitä!

Muista juomisen ohessa myös syöminen ja varsinkin se suolatasapaino. Sitä voit ylläpitää vaikka kivennäisvesillä tai syömällä terveellisesti, mutta tällä kertaa vielä hieman suolaa lisäämällä. Vältä myös virvoitus- ja energiajuomia. Makeat juomat eivät ole verenkierrolle hyväksi helteessä. Sen sijaan esimerkiksi jäätee toimii.

Vaikka tavoitteena on kuumallakin syödä hyvin ja terveellisesti sekä monipuolisesti, syö enemmin kylmiä ruokia ja kevyesti. Koska todennäköisesti liikut vähemmän, myös kulutat vähemmän, joten sinun ei tarvitse syödä välttämättä niin paljon kuin normaalisti. Suosi kuumina päivinä esimerkiksi vihanneksia, salaatteja ja suomalaisia marjoja. Hyvä vinkki on myös pakastaa niitä omia herkkuja, ja sitten popsia niitä jäisiä hedelmäpaloja tai jopa jäisiä viinirypäleitä rakkaasi navalta!

Mieti myös vaihtoehtoisesti ulkona ravintolassa syömistä, sillä kotona ruoanlaittaminen todennäköisesti lämmittää kotiasi entisestään varsinkin jos joudut käyttämään uunia. Muutenkin syö kuumalla useammin, ja vähemmän. Ja koska sillä suolalla on niin suuri merkitys, niin erilaiset kalaruoat ja keitot ovat hyviä vaihtoehtoja kuumille päiville.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.